Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης

Renault EWAYS: Η πρόκληση για την επίτευξη του στόχου των μηδενικών ρύπων
October 15, 2020
Η Renault World F1 Team, στο πόντιουμ των νικητών, για 2η φορά αυτή τη σεζόν
November 5, 2020

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, κάνει πράξη τη φιλοσοφία της Renault «Passion for Life», στηρίζοντας το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης, με την παροχή ενός Renault CLIO.

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα, συμμετέχει έμπρακτα στις πρωτοβουλίες του Groupe Renault σε  παγκόσμιο επίπεδο, με τηνυποστήριξη κοινωνικών δράσεων για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων και στη χώρα μας.

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης

Πιο συγκεκριμένα, η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., προκειμένου να ενισχύσει την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης, προχώρησε στην παραχώρηση ενός Renault CLIO, για να διευκολύνει τις μετακινήσεις του προσωπικού που στελεχώνει το πρόγραμμα, αλλά και των ευπαθών ομάδων που αυτό εξυπηρετεί.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, μέσα από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα κοινωνικών υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών ευάλωτων, κοινωνικά, ομάδων. Κοινωνικές δομές όπως η «Βοήθεια στο σπίτι», το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Παροχή Συσσιτίου καθώς και το Κέντρο Κοινότητας, αποτελούν την βάση για την εξυπηρέτηση μεγάλης μερίδας των πολιτών του Δήμου, οι ανάγκες των οποίων έχουν αυξηθεί σημαντικά κατά το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας.

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης

Στην προσπάθεια αυτή, η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. συνεισφέρει έμπρακτα με την παροχή ενός Renault CLIO. To νέο Renault CLIO, αποτελεί ιδανικό μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις στον αστικό ιστό και όχι μόνο, προσφέροντας κορυφαία ασφάλεια, μέγιστη άνεση (αφού διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας) και οικονομία καυσίμου.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε, από την κα. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της TEOREN MOTORS A.E. , από τα γραφεία της εταιρείας στο Περιστέρι, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Με την ευχή, δράσεις σαν και αυτή να πολλαπλασιαστούν για το κοινό όφελος, οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης του Groupe Renault και στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν με τη στήριξη δομών και ενεργειών που ενισχύουν όσους έχουν ανάγκη.

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close